Skip to contentSkip to footer
 • Krant en overige publicaties

  In de Van der Valk Exclusief krant presenteren we alle hotels. De seizoenskrant staat boordevol nieuws, informatie, aanbiedingen en kortingsbonnen. Maar er is meer: de leukste uittips, restaurant ID en regionale tips.

Communicatie

 • Hotel check-in en check-out mails

  Hotel check-in en check-out mails

  Voorafgaand en na uw verblijf ontvangt u van Valk Exclusief mails om uw verblijf nog aangenamer te maken. Wat er precies in deze mails staat, wordt hier uitgelegd.

  Meer informatie
 • Restaurant check-in en check-out mails

  Restaurant check-in en check-out mails

  Heeft u een restaurant reservering gemaakt bij een Valk Exclusief hotel? Dan ontvangt u voorafgaand en na uw bezoek aan het restaurant een check-in en check-out mail. Hierin staat meer informatie over uw reservering en de voordelen waarvan u mogelijk gebruik kunt maken (afhankelijk van uw reservering).

  Meer informatie
 • Fietsen check-in en check-out mails

  Fietsen check-in en check-out mails

  Bij Valk Exclusief kunt u ook fietsen reserveren tijdens uw verblijf. Heeft u een fiets gereserveerd, dan ontvangt u voorafgaand aan uw verblijf meer informatie over uw fietshuur. Lees nu meer over de check-in en check-out mails die u zal ontvangen.

  Meer informatie
 • ValkBonus remindermail

  ValkBonus remindermail

  Valk Exclusief biedt diverse ValkBonus acties aan. Dit kan zijn in samenwerking met een partner of een actie die vanuit de hotels zelf is gestart. Meer informatie over de remindermail die u ontvangt, wordt hier aan u uitgelegd.

  Meer informatie
 • FAQ

  FAQ

  Lees hier de veelgestelde en antwoorden.

 • Feedback

  Feedback

  Wilt u uw mening geven over uw verblijf in een van onze hotels of restaurants? Op- en aanmerkingen tijdens uw verblijf in ons hotel of restaurant vernemen we graag direct. Eventuele vragen en wensen kunt u altijd bij onze receptie stellen.

  Meer informatie
 • Browsersupport

  Browsersupport

  Valk Exclusief blijft continue in ontwikkeling. Lees nu meer over onze browsersupport.

 • Valk Kiosk App

  Valk Kiosk App

  Lees nu gratis uw favoriete tijdschriften! Download de Valk Kiosk App op uw iPhone of iPad om nu gratis uw favoriete tijdschriften in en rondom onze Valk Exlcusief hotels te lezen

 • Leontienhuis

  Leontienhuis

  Het Leontienhuis wil de kwaliteit van leven van mensen met een eetstoornis en hun naasten verbeteren. Én, hier wil van der Valk Exclusief graag een handje bij helpen. Daarom gaat de opbrengst van deze fiets direct naar het Leontienhuis. Ook u kunt dus fietsen voor het goede doel!

 • Proefslapen

  Proefslapen

  Psstt... ook u kunt nu proefslapen bij de nieuwste Valk Exclusief hotels!

 • Hackathon

  Hackathon

  Vrijdag 17 maart nodigde Valk Exclusief in samenwerking met CYCO Cybercrime en COMPUTEST hackers uit voor een hackathon in Hotel Zwolle. Hart van Nederland en RTV Oost kwamen langs voor een reportage van deze dag.

 • Klantvriendelijkste bedrijf

  Klantvriendelijkste bedrijf

  Nominatie als MEEST KLANTVRIENDELIJKE BEDRIJF VAN NEDERLAND!

  De verkiezing van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland is de publieksprijs van de CustomerFirst Awards.

  Het Klantvriendelijkste Bedrijf is ontstaan naar aanleiding van het boek ‘Kloteklanten’. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het CustomerFirst Gala op 20 april 2017.